2.2.10

ZE:A: LOVE COACH

heyya fella!



Dance version



LIRIK


naege boyeobwa. niga banhan geuga gunggeumhae.
wollae namjaneun namjaga bwaya doeneungeol.

neoui just just just just Ah Ah Love Coach,
namjaui simnineun uriga jal ara.
nun nun nun chi ko ko ko chi, eolma motgaseo neomeool geol.

achimmada jamjalttaemada jeonhwahae, munjahana bonaelttaemada chekeuhae.
yaksokhana mannalttaemada ireoke naegemalhae jeonbumalhae.
ireon Girl namjaneun No No.

yojeum tteumhaejin neoui jeonhwareul gidarinabwa. waeirae.
jeongmal waeirae, gaseumi kukkuk nulleowa.

neoui just just just just Ah Ah Love Coach,
chinguil ppuninde neol dowajungeonde.
nun nun nun chi ko ko ko chi, naega baboya. nareul molla.

achimmada jamjalttaemada jeonhwahae, munjahana bonaelttaemada chekeuhae.
yaksokhana mannalttaemada ireoke naegemalhae jeonbumalhae.

neujeunbame heeojilttaeen aswipge, nigameonjeo yeollakhaneungeon josimhae.
gakkeumssigeun gwansimeomneun deut, saechimhan pyojeongeuro twinggyeoyahae.

malhaebwa, nimameul naege
naemamgwa gatdago nan neoreul saranghae.
Every day, Every night maeil neoegejulge, saranghaejulge.

achimmada jamjalttaemada jeonhwahae, munjahana bonaelttaemada chekeuhae.
yaksokhana mannalttaemada ireoke naegemalhae jeonbumalhae.

ireon yeojareul johahandani, ireodaga ppaetgilgeot gata,
jeonhwagiga kkeojyeoitjanha. hoksi neo geunyeoseokgwa hamkkeramyeon.

eodilbwa, nareulbwa. my love
achimmada jamjalttaemada jeonhwahae, munjahana bonaelttaemada kkok chekeuhae.
yaksokhana mannalttaemada Oh No, ireoke naegemalhae jeonbumalhae.

malhaebwa, nimameul naege



.:KREDIT-innercharm.blogspot.com:.


TERJEMAHAN


Tunjukkan padaku, aku berminat untuk mengetahui jika kau telah jatuh cinta
Lelaki yang lelaki tipikal harus lihat


Your~~~ just just just just ah ah love coach
Minda lelaki, kami semua tahu apa lelaki fikirkan
Menyedari coach itu, berapa jauhkah aku tidak mampu pergi dan seterusnya


Setiap malam, setiap pagi, telefon lah daku . Setiap kali aku menghantar sms padamu, semak
Setiap kali kau bertemu janji, memberitahu ku sebegini, memberitahuku segala-galanya
Gadis sebegini, untuk lelaki, tidak, tidak


Akhir-akhir ini, aku sering menunggu panggilan mu, mengapa ku begini
Benar-benar, mengapa ku begini? Hati berasa tertekan


Your, just just just just ah ah Love Coach
Kita hanyalah rakan, dan aku sedang membantumu
Menyedari coach itu, aku seorang yang jahil, aku tidak tahu




Setiap malam, setiap pagi, aku menelefonmu. Setiap kali kau menghantarku sms, aku semak
Setiap kali kau bertemu janji, memberitahu ku sebegini, memberitahuku segala-galanya

Setiap malam pabila kita mengucapkan selamat tinggal, aku merindui mu. Aku ingin mengetahui jika kau menelefon ku dahulu
Kadang-kadang aku berpura-pura aku tidak kisah. Aku terpaksa melontarkan ekspresi yang palsu

Katakan padaku, apa yang kau rasakan
Katakan padaku yang kau merasakan apa yang ku rasa, Aku cinta padamu
Setiap hari, setiap malam, setiap hari, aku memberimu segala-galanya, Aku kan cinta padamu


Setiap malam, setiap pagi, aku menelefonmu. Setiap kali kau menghantarku sms, aku semak
Setiap kali kau bertemu janji, memberitahu ku sebegini, memberitahuku segala-galanya

Berfikir aku menyukai gadis sebegini, (aku pasti sudah gila) Seperti ini, aku berfikir kau telah mencuri hatiku
Kau menutup telefon mu, mungkit kau bersama lelaki lain

Apa yang kamu lihat? Pandanglah pada ku, cintaku 
Setiap pagi, setiap malam, tolonglah telefon. Setiap kali aku menghantar sms padamu, tolonglah semak
Setiap kali kau bertemu janji, beritahuku seperti ini, beritahuku segala-galanya

Beritahuku apa yang kau rasakan

5 ulasan:

  1. ala...bosan la lagu yg xde mv ni...
    kalo ye pon bagi la performance diorg kt konsert ke ape ke...ni gambar yg x gerak...bosan la...

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. bole la..bole la..
    tapi kan baju diorg x lawa la..ridiculous..
    pas2 kan suara sume kecik2...x harmonize la aku rase...patut kene la ade suara tinggi ckit,garau ke,i mean varies kan la suare tu...baru la harmonize...cewah cam teror lak aku ni...tp mmg btol la..aku lom minat lagi la ngan diorg ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo ko xminat asal ko nyibuk kt sini?!peace..........hehe!sory menyibuk n mengganggu

      Padam
  4. I love this song..
    wish they have mv..
    huhu
    :)

    BalasPadam

:D terima kasih kerana memberi maklum balas :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...