5.2.10

SHINEE: RING DING DONG

heyya fella!



LIRIK & TERJEMAHAN

[Jonghyun] Baby
Negae banhae beorin naegae wae irae

Baby, aku telah jatuh cinta padamu, mengapa kau buatku begini?

Dureopdago mulleoseoji malgo
Geunyang naegae matgyeobwala eoddae
My lady

Jangan takut dan lari, bagaimana kalau hanya serahkan padaku?

My lady~!


[Onew] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding (x2)
[Taemin] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding (x2)

[Key] Butterfly 

Neoreul mannan chut sungan
Rama-rama, pada kali pertama ku berjumpa dengan mu
Nooni beonjjeok meori stop  
Belli ding dong oolleosseo
Matamu menyilaukan ku, otakku berhenti dan loceng berdering ding dong
[Onew] Nan malya meotjinnom chakhannom
Geureon nomeun anijiman
Aku seorang yang nakal, bukan lelaki cool, bukan lelaki baik, bukan lelaki seperti itu tetapi
Nareumdaero gwaenchaneun bad boy
Dalam caraku, aku seorang lelaki nakal yang baik


[Taemin] Neodo machi butterfly 
Neomu yakhae ppajeosseo
Kau seperti rama-rama, kau terlalu lemah dan kau jatuh
Neomu soonhae ppajeosseo 
Neol gyeotae dweoyagaesseo
Kau terlalu lembut dan kau jatuh, aku harus meletakkan mu di tepi ku

[Jonghyun] Deoneun geokjeongma geokjeongma
Naman mideobomyeon dwaejana
Jangan risau lagi, ia kan menjadi ok jika kau hanya mempercayai diriku

Niga neomu mamae deuleo 
Nochil su eopneun geol
Kau telah mendapat hatiku, aku tidak akan melepaskan kau pergi


*[All] Baby
Naega soomeul meomchool su oh crazy

Baby, aku tak mampu menghentikan hatiku, oh crazy
Neomu yeppeo gyeondil su oh crazy
Kau sangat cantik hingga tidak mampu aku menahannya, oh crazy
Neo animyeon pilyoeopda crazy
Jika bukan dirimu, aku tidak memerlukannya, crazy
Na wae irae
Mengapa ku begini?


So fantastic
So elastic

Fantastic (x4)
Elastic (x4)

[Onew] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding
([Taemin] ojik noman deullinda)

(aku hanya mendengar padamu)


[Onew] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding
([Onew] Meorisokae oolinda)

(deringan dalam hatiku)

[Taemin] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding

[Jonghyun] I call you butterfly 

Nali gamyeon galsurok
Aku memanggilmu rama-rama, hari demi hari berlalu
Mosi bakhyeo neoran geol 
Haeyeonal su eopdaneun geol
Paku itu telah menusuk hatiku dan aku tidak mampu lari daripada gadis sepertimu
[Key] Nareul seontaekhae
(Dolikiji malgo)
Pilihlah daku(jangan lari)

Seontaekhae (Domanggaji malgo)
Pilihlah(jangan lari)

[Taemin] Negae ppajin baboin na
Aku seorang yang jahil yang telah jatuh cinta padamu

[Jonghyun] Nal chaekimjyeoya dwae
Kau mesti memberiku kepastian

*(Repeat)

[Minho] Nan chakhadi chakhanjeunghugooni 

Geollin neoreul ihae mot hagaetda
Aku tidak faham bagaimana kau boleh mendapat penyakit kecantikan ini

[Key] Neon gakkeumssik geureon gojung 
Emijireul talpi italhaebwa gwaenchanda
Tetapi ia ok jika kau boleh lari dari imej stereotaip itu

[Onew] Break out ([Key] Hey! ) (x4)
Ring ding ding ding ding
Dong dong dong dong


[Jonghyun] Sashil nan bulanhae 

Eoddeokhae nal boneunji
Sebenarnya aku tidak tahu bagaimana pandangan mu terhadap ku

[Taemin] Eojjeomyeon eojjeomyeon 
Naegae hogameul gatgo itneunji molla
Aku tidak tahu, aku tidak tahu mungkin kau punya pandangan yang baik terhadap ku

[Onew] Etorok anjeol
bujeol hal subbakae eopseo
Pada titik ini, aku hanya mampu gementar

[Jonghyun] Dolikil su eopneun geol
Aku tidak boleh menoleh ke belakang


[Onew] Complicated girl
[Minho] Jeoldae no lan daedaphaji ma

Gadis yang rumit, tidak pernah berkata tidak

[Jonghyun] Na gwaenchaneun namjalan geol
Aku seorang lelaki yang baik,

[Taemin] Naega michyeobeolilji molla
Aku tidak tahu bila aku akan menjadi gila

[Key] Silly girl (Silly girl)
[Onew] You're my miracle (My miracle)

Jangan menjadi bodoh, kau adalah keajaibanku

[Jonghyun] Neoman gajil su itdamyeon
Naegaen da pilyoeopneun geol
Jika aku boleh mempunyai dirimu, aku tidak memerlukan apa-apa lagi

*(Repeat)

So fantastic
So elastic
Fantastic (x4)
Elastic (x4)

[Onew] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding
([Taemin] ojik noman deullinda)

(aku hanya mendengar padamu)



[Onew] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding
([Onew] Meorisokae oolinda)
(deringan dalam hatiku)

[Taemin] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding
([Key] Nae gaseumae oolinda)

(deringan dalam hatiku)


[Taemin] Ring ding dong
Ring ding dong
Ring diggi dingdiggi
Ding ding ding



4 ulasan:

  1. Mula2 best la lagu ni...tapi lame2...aku rase lagu ni memekak je...kuat sangat la diorang nyanyi...music nye pelahan...pas2 it tends to get annoying day by day listening to the ringing,,...lol...
    but,I WAS A FAN of this song...lol..

    BalasPadam
  2. wan, ko edit lagu ni ke?

    BalasPadam
  3. yup...
    saje je...
    xde keje...
    kalo ko rase x elok,ko ubah la balik..he3..

    BalasPadam
  4. Super Junior Fans16 Mei 2010 7:17 PTG

    pembetulan

    [Onew] Nan malya meotjinnom chakhannom
    Geureon nomeun anijiman
    Aku seorang yang nakal, bukan lelaki cool, bukan lelaki baik, bukan lelaki kacak tetapi
    Nareumdaero gwaenchaneun bad boy
    Dalam caraku, aku seorang lelaki nakal yang nakal..

    hehe...rasenye ni ag...

    BalasPadam

:D terima kasih kerana memberi maklum balas :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...