6.1.10

You're Beautiful





TRAILER.






PENGENALAN CERITA.

Tajuk: 미남이시네요 / You’re Beautiful
Juga dikenali sbg: You’re Handsome, A.N.JELL
Genre: Romantik Komedi
Episod: 16


Sinopsis cerita xD
Tae Kyung & On Yu, ahli A.N.JELL; sebuah band lelaki terkenal di Korea sdg mencari ahli baru utk kumpulan mereka.Tetapi, Mi Nam cedera pada saat akhir. Kerana itu Mi Nyu, adik perempuan kembarnya, disuruh menggantikannya dengan menyamar menjadi abangnya dan berperwatakan lelaki. Cerita seterusnya dalam drama ini mengisahkan latar belakang hidup sebuah band idola dan pelbagai kisah cinta dan komedi yang mencuit hati.


Pelakon Utama
JANG GEUN SUK sbg HWANG TAE KYUNG
PARK SHIN HYE sbg GO MI NAM (lelaki) & GO MI NYU (perempuan)
LEE HONG KI (kumpulan F.T. Island) sbg KANG ON YU / JEREMY
JUNG YONG HWA sbg KANG SHIN WOO


Pengarah: HONG SUNG CHANG


Anugerah
2009 SBS Drama Awards: Netizen Highest Popularity Award (JANG GEUN SUK)


Linkies :)
>> TRAILER I TRAILER II <<
>> MEGA UPLOAD <<


baru je nak tengok cerita ni. but look kinda best kan ;D kat korea dah habis ditayangkan dan dpt sambutn baik, jugak ni negara lain. org ckp best macam hana yori dango & boys over flowers. lawak & best.
so, jom tengok ramai ramai. weeeeeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

:D terima kasih kerana memberi maklum balas :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...