28.1.10

SNSD(GIRLS' GENERATION): OH! [lyrics + malay translation]

heyya fella!

OH! single terbaru SoNyeuhShiDae ataupun Girl's Generation adalah single yang ditunggu-tunggu oleh peminat-peminatnya setelah teaser single ini ditayangkan di youtube.com.Kumpulan ini telah mencalitkan sejarah kejayaan mereka di persada musik Korean dengan menduduki carta teratas Music Bank juga dikenali di seluruh dunia. Kini, single ini telah berada di pasaran di Korea.

Terimalah!



LIRIK:

Jone aldon neaga anya Brand New Sound
Saerowojin nawa hamkke One More Round
Dance Dance till we run this town
Oppa Oppa I'll be I'll be Down Down Down Down

Oppa na jom bwa najum barabwa
Chomiya iron nae maltu Ha
Morido hago hwajando haennundae
Wae noman noman moruni

Dugun dugun gaseumi ttollyowayo
Jakku jakku sangsangman hanungolyo
Ottoke hana kottae nopton naega
Mal hago shipo

Oh!Oh!Oh!Oh! Opparul saranghae
Ah!Ah!Ah!Ah! mani mani hae

Sujumuni jebal utji mayo
Jinshimini nollijido marayo
Tto babo gatun mal punya

Jone aldon neaga anya Brand New Sound
Saerowojin nawa hamkke One More Round
Dance Dance till we run this town
Oppa Oppa I'll be I'll be Down Down Down Down

Oppa jankkanman jankkanman durobwa
Jakku ttan yaeginun malgo
Dongsaeguroman saenggakhaji mara
Il nyon dwimyon huhwe halgol

Molla mola nae mamul jonhyo molla
Nunchi opge jangnanman chinungolyo
Ottoke hana ichoromnun sarama
Durobwa jongmal

Oh!Oh!Oh!Oh! Opparul saranghae
Ah!Ah!Ah!Ah! mani mani hae

Sujumuni jebal utji mayo
Jinshimini nollijido marayo
Tto guromnyon na uljido molla

Jone aldon neaga anya Brand New Sound
Mwonga darun onulmanun ttugounmam
Daum daum miruji ma hwaman na
Oppa Oppa idaeronun No No No No

Tell me, boy, boy.
Love it? it, it, it, it, it, it Ah!

Oh!Oh!Oh!Oh! Opparul saranghae
Ah!Ah!Ah!Ah! mani mani hae
Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!  Opparul saranghae
Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah! mani mani hae

tto babo gatun mal punya

Oh!Oh!Oh!Oh!
Ah!Ah!Ah!Ah!
Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!  Opparul saranghae
Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah!Ah! mani mani hae

TERJEMAHAN

Diri saya kini bukan yang awak kenal sebelum ini, Brand New Sound
Bersama diri saya yang baru, One More Round
Menari, menari menarilah sehingga kita berlari di bandar ini
Oppa oppa I'll be I'll be down down  down down

Oppa lihatlah diri saya, pandangalah saya
Inilah kali pertama saya berkata begini, Ha!
Telahku ubah rambut saya dan makeup saya
Tetapi mengapa hanya awak yang tidak tahu?

Debar, debar hati saya berdebar
Asyik asyik berkhayal
Apa perlu saya lakukan? Dengan mengangkat kepala saya tinggi
Saya hendak beritahu awak

Oh!Oh!Oh!Oh! Oppa, saya cinta padamu
Ah!Ah!Ah!Ah! Saya sangat mencintai mu

Saya seorang pemalu, tolong janganlah ketawa
Saya seorang yang jujur, jangan mempermainkan diri saya
Sekali lagi, itu hanyalah kata-kata yang jahil

Saya bukan yang awak kenal sebelum ini, Brand New Sound,
Bersama diri saya yang baru, one more round
Menari, menari menarilah till we run this town
Oppa Oppa I'll be I'll be down down down down

Oppa, tunggu sebentar, tunggu dan dengarlah saya
Jangan asyik berfikir tentang perkara yang lain
Janganlah berfikir saya seperti seorang adik perempuan
Awak mungkin menyesal selepas setahun

Awak tidak tahu, awak tidak tahu apa-apa tentang hati saya
Awak hanya bergurau tanpa menyedari
Apa hendak dilakukan? Awak hanya lelaki yang tidak matang
Dengarlah, sesungguhnya

Oh!oh!oh!oh! saya mencintai awak, oppa
Ah!ah!ah!ah! memang, memang, saya sangat cinta

Saya seorang pemalu, tolong janganlah ketawa
Saya seorang yang jujur, janganlah mempermainkan diri saya
Kalau awak seperti itu lagi, saya mungkin akan menangis

Saya bukan yang awak kenal sebelum ini, Brand New Sound
Sesuatu yang berbeza hari ini, hatiku yang hangat
Nanti, nantilah, janganlah melambatkannya, Ia buat saya marah
Oppa oppa, bukan bukan bukan bukan  ini jalannya

Beritahu saya, boy, boy,
Sukakannya? Ah!

Oh!oh!oh!oh! saya mencintai awak, oppa
Ah!ah!ah!ah! memang, memang, saya sangat cinta

Oh!oh!oh!oh!oh!oh!oh!oh! saya mencintai awak, oppa
Ah!ah!ah!ah!ah!ah!ah!ah! memang, memang, saya sangat cinta

Lagi sekali, ia hanya kata-kata yang jahil

Oh!oh!oh!oh!
Ah!ah!ah!ah!

Oh!oh!oh!oh!oh!oh!oh!oh! saya mencintai awak, oppa
Ah!ah!ah!ah!ah!ah!ah!ah! memang, memang, saya sangat cinta

(Credit: Kpopsubs@youtube)

*oppa ialah gelaran kepada orang yang lebih tua, tidak semestinya saudara lelaki yang mempunyai pertalian darah

10 ulasan:

  1. ishhhhh...benci betol la kat SNSD ni...
    tergedik sane..tergedik sini....
    menyampah....bole x pakai proper ckit???
    x abes2 ngan sluar pendek die tuh!!!
    Burok nak mampos!!!xde konsultan imej ke???
    fans SNSD jgn marah ek...mmg btol pon ape yg aku ckp ni....lol...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lah,,, nama je orng korea, dorang tu kafir, mana tau apa2..

      Padam
    2. kenape kau tak suke snsd gile

      Padam
    3. Eleh ko x ske apsal gedik2 nk blas...ko sbnrnye saje nk wat fans die sakit hati kan?

      Padam
  2. wan... trima kaseh dawun keladi lol..ko ingt ak ske sgt ke? ni lgu BARU la!

    BalasPadam
  3. Syaz-1 a.k.a Admin tambhn..lol1 Februari 2010 11:40 PG

    lol...same2...saje je buang mase mengomen...lol...

    BalasPadam
  4. ko manager, admin tmbhn btul la tuh.. nnti ak letak avatar kow kat owner

    BalasPadam
  5. snsd mmg la imej diorg camtu...imej kaki cantik...stiap kump ade imej dy tersendirik.. wonder girls laen (comey2), snsd laen (comey2 n kaki cantik), 2NE1 laen dorg giler2.. gpon dorg bkn nye wajib tutup aurat pon.. gpon dorg bnyk b'agama kristian..ske aty dorg la mak bapak dorg x marah pon.. dorg artis bknnye ustazah.. yg ngko nk sbok pakaian dorg knape..? bknnye dorang 2 pakse ko pakai pakai bju dorang.. alawhh.. klo pakai pon pe salahnye.. cantik pew..!
    GO GO SNSD!!!! muahzz..into the new world perfomance so cool.. love snsd!!i'm happy 2 be snsd fanz!!! i'm u'r SONE!! juz ignore your anti,SNSD..! ur performance so cool..u guys makes the man melt n go down..hahakk!! love run devil run song,,(lantak la anti snsd)

    BalasPadam
  6. aku sokong lg p0n ko ckp cam 2 sbb ko jelez kn kaki ko x scantik snsd.....

    BalasPadam

:D terima kasih kerana memberi maklum balas :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...